A plecat să hrănească animalele și s-a rătăcit printre nămeți

Un bărbat de 60 de ani din comuna gorjeană Padeș, satul Motru Sec, a plecat vineri să hrănească animalele, dar nu a mai reușit să se întoarcă acasă printre nămeți. Acesta a apucat să sune la 112 și să spună că este captiv între nămeți, în pădure.

Echipaje ale ISU Gorj, Salvamont și Jandarmerie au plecat în căutarea bărbatului. "Misiunea a fost una contra cronometru pentru că lăsarea întunericului cu siguranță i-ar fi fost fatală. Omul nostru plecase să hrănească animalele pe care le adăpostea la o stână în inima pădurii. Era obișnuit cu acest traseu, însă, de această dată, drumul s-a dovedit mult mai greu de răzbit", arată ISU Gorj.

Echipajelor de salvare li s-au alăturat și doi cetățeni din zonă care cunoșteau zona. După mai bine de 6 kilometri de mers prin troiene, salvatorii l-au găsit pe bărbat într-o ușoară hipotermie.

Bărbatul a fost preluat de către un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj și a fost transportat la spital pentru investigații medicale suplimentare. (A.A.)

Vizualizări: 3,689

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: