Concurs anulat la spital. O sută de candidați, rechemați la examen!

Peste 100 de persoane care vor să prindă un post de infirmier debutant la spitalul din Târgu Jiu vor reveni în sala de examen chiar dacă au trecut deja de proba scrisă a concursului. Motivul? Mai mulți candidați au contestat baremul de corectare și s-a dovedit că aveau dreptate. Mai multe întrebări aveau alt răspuns față de cel indicat în baremul de corectare, așa că întregul concurs a fost anulat, urmând ca proba scrisă să fie reluată.

10 candidați au depus contestații după ce au fost declarați respinși în urma probei scrise pentru unul dintre cele 5 posturi de infirmier debutant scoase la concurs de unitatea medicală. În primă fază, conducerea spitalului a decis să amâne proba de interviu, însă după soluționarea contestațiilor s-a stabilit că baremul de corectare era greșit.

„Se admit contestațiile, în sensul că, la întrebările 3, 17, 18, 19, baremul de corectare întocmit de comisia de concurs este incorect. Se anulează proba scrisă a concursului organizat pentru ocuparea a 5 posturi vacante de infirmier debutant, desfășurat în data de 23.01.2019. Se dispune reluarea probei scrise la o dată ulterioară ce urmează a fi comunicată în timp util”, este anunțul conducerii spitalului.

Pentru cele 5 posturi de infirmier debutant scoase la concurs, și-au depus dosarele 103 candidați. Doar 15 dintre aceștia au reușit să obțină punctajul necesar după susținerea probei scrise. Acum toți candidații urmează să se întoarcă în sala de examen.

Vizualizări: 12,564

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: