Și-a călcat soția cu mașina „în glumă”! Femeia e în spital, el după gratii!

Un accident mai puțin obișnuit s-a produs luni seara în Cărbunești Sat, un localnic de 41 de ani încercând pur și simplu să își calce soția cu mașina. Între ei fuseseră mai multe certuri în ultima vreme, iar acum bărbatul s-a urcat la volan și și-a așteptat nevasta în mașină până când aceasta a coborât din microbuz și a pornit spre casă pe o uliță a satului.

Era împreună cu două colege, toate trei lucrând la Târgu Cărbunești. Celelalte două femei au reușit să se ferească din calea mașinii, Laurențiu Ionescu spunând ieri, după ce fusese reținut de polițiști și pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice, că tot ce a făcut a fost „o prostie”. El le-a declarat anchetatorilor că ar fi dorit să își „impresioneze” soția, reușind, de fapt, să o bage în spital. „A fost o prostie, o neatenție din partea mea. Mi-am lovit soția cu mașina, e adevărat, dar făcând o glumă. Mașina a alunecat pe iarbă și așa s-a întâmplat. Ne certasem înainte, dar nu era cu bătăi sau din astea”, spune Ionescu, el recunoscând și că trăsese la măsea înainte de a urca la volan. Rudele soției sale spun însă că „gluma” le-a costat în trecut geamuri sparte și multe certuri. Bărbatul e însă convins că a avut ghinion atunci când a vrut să „glumească” cu soția sa. „Mașina a alunecat pe iarbă, a derapat pe partea dreaptă, tocmai unde era soția, parcă a fost un făcut. Îmi pare rău pentru asta, mai bine nu se întâmpla nimic”, mai spune Ionescu.

Răzbunare?

Prin sat vorbele sale nu sunt însă crezute pentru că lumea știe despre scandalurile sale. Una dintre vecine chiar a remarcat că zilele trecute femeia accidentată acum nu i-a răspuns la vorbă și părea extrem de abătută. „Eu o cunosc bine pe dumneaei și când am salutat-o parcă nu m-a văzut. Era abătută și nu am avut cu cine să vorbesc. Mi-am dat seama că are o problemă și ulterior mi-a spus de niște necazuri cu soțul. Acum dânsul a vrut probabil să se răzbune. Am înțeles că era și într-o stare avansată de ebrietate. Motivul ar fi că soția nu mai dorea să se împace. Probabil sunt agresiuni repetate și acum nu a mai putut să le accepte”, spune vecina.

Femeia a fost preluată de la locul accidentului de un echipaj medical și transportată la spitalul de urgență din Târgu Cărbunești, ieri ea nedorind să discute despre cele întâmplate, fiind convinsă că soțul îi poate face și mai multe rele. Cei doi au acasă două fetițe minore, care au rămas în grija bunicilor după ce polițiștii au decis să îl rețină pe șoferul „glumeț”, pe numele lui fiind deschis dosar penal pentru violență în familie și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice. Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că bărbatul „a efectuat o manevră pentru a-şi impresiona soţia ce se deplasa în calitate de pieton, însă a pierdut controlul volanului și a acroșat-o“. Conducătorul  auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Vizualizări: 1,427

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: