Silvia, din nou atacată de Marisa. Juriul îi ia apărarea!

Gorjeanca Silvia a câştigat Gala „Maşina timpului” de la „Bravo, ai stil! All Stars”, show-ul de stil de la Kanal D. Asta i-a atras noi critici din partea rivalei Marisa, care crede că gorjeanca este favorizată de juriu.

Marisa susține că Silvia nu a câştigat pe merit Gala „Maşina timpului”. „Silvia nu ştia ce coafură să îşi facă. Ea nici măcar nu ştia ce coafură era reprezentativă  anilor 2000! Nu ştia! (...) Silvia nu a câştigat Gala pe merit, sincer! Anii 2000 nu înseamnă gri, negru şi păr drept. Adică nu trebuie să fii mare cunoscător de modă ca să înțelegi ce înseamnă anii 2000”, a spus Marisa.

Replica Silviei nu s-a lăsat aşteptată: „Ideea este că atunci când nu eşti informat şi «kitschosenia» te caracterizează întru-totul, şi nu ai abilitățile necesare pentru a face un alt styling în afară de «7 culori» puse alambicat pe tine, este normal că nu ştii că părul drept era la mare căutare în anii 2000 doar printre cele mai rafinate «exponente» de la Hollywood. Dar n-ai cum să ştii, având în vedere că te cheamă «Marisol». (…) Draga de ea, nu ştie modă, dar vrea să fie şi ea stilistă… la Copăceni!”, a replicat, cu zâmbetul pe buze, Silvia.

Jurații au apărat-o pe Silvia, spunând că gorjeanca a avut elementele specifice anilor 2000, corsetele tip bustieră, pantalonii cu talie joasă dublă şi sandalele fine.

Vizualizări: 1,967

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: