Niculina Stoican, voluntar la un cabinet veterinar

Cântăreaţa de muzică populară Niculina Stoican a povestit într-un interviu ce face în perioadele de post, în care nu are cântări la nunţi şi are mai mult timp liber.  Artista a vorbit şi despre mama ei, care deşi nu mai apare atât de des la televiziuni, cântă în continuare la cei 72 de ani ai săi.

Dragostea Niculinei Stoican pentru animale nu se limitează la a avea un câine. „În perioada de iarnă fac muncă voluntară într-un cabinet veterinar, pentru că îmi plac animalele. Ajut, fac curat, pun o branulă, fac tot ce ţine de asistenţă medicală, este modul meu de a mă deconecta. E o curăţare a sufletului meu”, a spus Niculina Stoican, citată de Click.

Niculina Stoican este mai liniştită acum că i s-a întors fiul în ţară, după anii în care a studiat în străinătate. „Acum s-a întors. Am făcut mari eforturi pentru el. A terminat şcoala, s-a întors în ţară, iar acum munceşte în Bucureşti, în vânzări, iar eu sunt foarte fericită că s-a întors acasă. A fost o perioadă foarte grea pentru mine, pentru că a trebuit să muncesc foarte mult ca să-l ţin în şcoală, dar nu regret nimic. A fost greu, pentru că era dorul mare, iar perioada aceea încrâncenată m-a marcat. Dar mi-a trecut şi sunt bine. Nu ştiu ce îi va oferi viaţa, dar îl voi iubi oriunde va fi”, a spus artista.

Niculina Stoican a vorbit şi despre mama ei, solista de muzică populară Angelica Stoican, ajunsă la 72 de ani. „Mama este bine, sănătoasă, locuieşte la Orşova şi cântă în continuare. Dar a ajuns la nivelul la care poate alege singură când şi unde să cânte. Asta doresc să mi se întâmple şi mie”, a spus Niculina Stoican pentru Click.

Artista are timp şi de afaceri, având o fabrică de îmbuteliere a apei la Izverna.

Vizualizări: 2,199

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: