Silviu Mănăstire are Covid. Politicieni testați!

Moderatorul TV Silviu Mănăstire de la la B1 TV a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Informația a fost confirmată chiar de el, care a spus că a fost asimptomatic și că vineri și-a pierdut gustul și mirosul. Ludovic Orban a fost marți seară la emisiunea lui Mănăstire, iar luni Guvernul a anunțat că premierul se testează de urgență pentru COVID-19 și își suspendă toate activitățile.

Premierul Ludovic Orban își suspendă activitățile publice și întâlnirile și se va testa pentru COVID-19. 

„Participarea premierului Ludovic Orban la evenimentele programate în cursul zilei de astăzi, 5 octombrie a.c., a fost suspendată urmare a faptului că una din persoanele alături de care s-a aflat în același platou de televiziune, în cursul săptămânii trecute, a fost confirmată pozitiv, duminică, la testul pentru noul coronavirus. Premierul Ludovic Orban a solicitat în această dimineață efectuarea unui test la cerere pentru noul coronavirus. Premierul nu a manifestat simptome specifice infectării cu noul coronavirus. Până la primirea rezultatului, premierul a suspendat întâlnirile fizice cu alte persoane”, se arată într-un comunicat al Guvernului. Premierul s-a izolat la birou pentru moment.

Mănăstire a intrat în direct duminică seară în emisiunea moderată de Tudor Mușat și a vorbit despre infectarea sa, scrie Pagina de Media.

"Deocamdată am o formă asimptomatică, în afara de pierderea mirosului și gustului nu am și alte simptome agresive. Am avut invitați mulți la televiziune, a fost campanie electorală și există forma asta pasivă a virusului, se transmite destul de rapid. Asimptomaticii transmit virusul și nu poți să îți dai seama când l-ai luat. Recomandarea mea este să vă protejați și să respectați la sânge măsurile de protecție", a afirmat Silviu Mănăstire.

El a spus că nu a avut simptome și că vineri dimineață și-a pierdut mirosul și gustul.

actualizare: Testul pentru coronavirus al premierului Ludovic Orban este negativ, au transmis, luni, reprezentanţii Guvernului. Preventiv, premierul va rămâne izolat până joi, când se va testa din nou.

Vizualizări: 852

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: