Sindicalist: ”Când este nevoie de Minprest, venim de acasă. Când nu este nevoie, plecați acasă

A fost repornit un grup al Termocentralei Turceni după aproape o lună. În aceste condiții, aproape jumătate din angajații Minprest, care lucrează pe zona de reparații, au fost chemați de acasă.

”O parte din salariații Minprest au fost chemați de acasă. Cei care lucreză în special la reparat, partea de operatori, lăcătuși. E vorba de aproximativ jumătate dintre cei de la reparații, dar continuă. Am vorbit cu salariații. Deja au mesaje să lucreze în weekend. Am rămas umit. Asta este. Când este nevoie de Minprest, venim de acasă. Când nu este nevoie, plecați acasă. Din păcate. Dar toate acestea se întâmplă din cauza Guvernului României care este incompetent, mă refer la partea de asigurare energie în bandă, pe cărbune. Dau lege să se închidă, dar altceva nu mai dau”, spune Cosmin Bivolaru, sindical din cadrul Minprest Rovinari, pentru Radio Infinit.

Bivolaru afirmă că salariații nu știu ce soartă vor avea și că parlamentarii de Gorj au uitat de planurile de închidere a mineritului, fiind preocupați de campania electorală.

Vizualizări: 1,778

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: