Sindicalist: Cum au cumpărat Jeep-uri, să cumpere și ambulanțe

Sindicaliștii din cadrul Complexului Energetic Oltenia cer ambulanțe în fiecare subunitate a companiei. Patru salvări, cu oameni instruiți să intervină rapid în cazul în care sunt angajați cărora li se face rău la locul de muncă.

Liderul de sindicat de la Cariera Roșiuța, Nelu Roșca, a transmis, la Tele3, că este nevoie de salvatori mai aproape de mineri. În acest fel, se poate interveni mai rapid atunci când sunt urgențe.

„Se întâmplă să li se facă rău oamenilor prin cariere. Cu ce mergem la ei? Cum au luat nu știu câte Jeep-uri, luați și o ambulanță pe Motru, una la Rovinari, una la Jilț. E schimbul 1, 2 și 3, dar la 3 nu asigură niciun fel de doctor, este o singură asistentă la Motru non-stop. Face și ea ce poate. Nu avem o ambulanță. Sunăm la 112. La ditamai compania, să aducă patru mașini, să facă echipe mixte și să verifice oamenii, să facă planul de intervenție pe locul de muncă. Orice pompier, doctor sau asistent să știe cum să intervină, pe unde să se ducă după oamenii cărora li se fac rău pe lângă excavatoare, să nu moară oamenii până ajung ei acolo”, a spus Nelu Roșca. (M.M.)

Vizualizări: 3,282

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: