Situația minerilor și energeticienilor, tot incertă. Rujan: Este o prelungire a bolii

Angajații Complexului Energetic Oltenia tot nu au primit vești bune în privința proiectului de lege care le-ar permite să se pensioneze mai devreme. Senatorul Partidului Social Democrat Gorj, Cristinel Rujan, spune că este puțin probabil ca legea să fie votată în Camera Deputaților, mai ales după ce a primit avizul negativ de la guvern.

”Este puțin probabil ca în plenul Camerei Deputaților să fie adoptat acest amendament, având în vedere aceste avize negative care se fundamentează pe avizul negativ venit de la guvern. Este greu de crezut că se poate întoarce abordarea. Trebuie să  mizăm pe responsabilitatea celor care reprezintă cetățenii din această țară. Am văzut că se vine cu variante alternative care înseamnă prelungirea bolii, iar guvernul nu-și asumă tranșant o opinie pe care să meargă pentru a detensiona această problemă”, a spus Cristinel Rujan.

Senatorul a mai afirmat faptul că toți parlamentarii de Gorj își doresc ca problemele din CE Oltenia să fie rezolvate, însă se lovesc de anumite condiționări.

”Cred că toți parlamentarii de Gorj îți doresc să se rezolve problema CEO, însă există condiționări de natură politică și economico-financiară pe care nu le pot rezolva la nivel central, politic, dar și guvernamental”, a mai spus Rujan.

Vizualizări: 2,197

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: