Economii de pe urma consilierilor locali chiulangii

Primăria Motru a făcut economii importante în ultimele luni. Și asta pe spatele consilierilor locali care nu s-au prezentat la ședințele de Consiliu Local și nici nu au primit vreun leu din acest motiv. După trei ședințe care nu s-au ținut din vina aleșilor locali, primăria a economisit aproximativ 100 de mii de lei, bani ce vor merge spre investiții și reparații în municipiu.

Primarul din Motru, Cosmin Morega, a explicat că, în ultima perioadă, trei ședințe de Consiliu Local nu s-au putut ține din cauza aleșilor locali. Fie nu au vrut să adopte nicio hotărâre în ședință, fie nu s-au prezentat, iar aceștia nu au mai primit indemnizația.

În total, primăria a economisit aproximativ 100 de mii de lei. Primarul Morega a explicat ce va face cu acești bani: „N-au fost întrunite trei ședințe de Consiliu Local. Sau dacă au fost, nu au adoptat hotărâri de Consiliu Local. Neadoptând nicio hotărâre de Consiliu Local, nu pot să fie plătiți și, practic, este tot o economie la bugetul local. Aproape 100 de mii de lei am economisit. Vreo 30 de mii de lei pe ședință, bani care vor merge la investiții și reparații. Nu din cauza mea, ci a dumnealor deoarece nu au întrunit ședințele de Consiliu Local, le-au amânat, nu s-au ținut într-o lună cum trebuie. Cred că s-au încurcat în promisiuni și aranjamente. Eu am fost prezent la toate aceste ședințe”.

Edilul social-democrat încă nu și-a construit o majoritate în Consiliul Local Motru. „Nu am majoritate și nu am avut de la început. Sper să înțeleagă că acea majoritate trebuie să fie benefică cetățenilor, fără orgolii. Tot ce am făcut, am făcut transparent. Nu am ascuns nimic. Am stat la dispoziție și o voi face și în continuare. Cât voi fi primar, nu voi aduce un proiect de hotărâre care nu are cadru legal și nu voi juca alba-neagra”, a mai spus Cosmin Morega, la Accent TV.

Vizualizări: 2,020

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: