Smiley cântă la Târgu Jiu. Cât costă biletele!

Biletele pentru concertul #Confesiune, pe care Smiley îl va susţine pe 14 noiembrie la Târgu Jiu, au fost deja puse în vânzare. Preţul porneşte de la 169 de lei în zona VIP şi ajunge până la 65 de lei pe teren. Mai sunt şi bilete la 125 lei, 95 lei şi 85 de lei.

Smiley a trecut doar zece oraşe pe lista turneului #Confesiune, unul dintre acestea fiind Târgu Jiu. Spectacolul va avea loc la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, cu începere de la ora 19.30.

Momentele vor fi spectaculoase, cu poveşti dincolo de muzică şi show. Artistul va cânta cele mai îndrăgite piese din întreaga sa carieră solo pe note din prezent, alături de hiturile noului album.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, Târgul Cărţii (Pasajul Latin), Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi în Staţiile de Plata SelfPay din toată ţara.

Online pe www.iabilet.ro, puteţi plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârşitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în ţară.

Copiii cu vârsta sub 2 ani au acces gratuit şi trebuie să fie însoţiţi de un adult posesor de bilet valid. „Punem la dispoziţie 10 bilete pentru persoane cu dizabilităţi şi însoţitorii acestora, mai multe detalii pe adresa de mail [email protected]”, anunţă organizatorii.

Vizualizări: 3,668

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: