Tânără din Gorj, pe podium la Ponoare

Gorjeanca Andrada Betej a mai colecţionat un premiu. Tânăra artistă s-a întors de la marele festival de muzică populară „Ponoare, Ponoare”, ce s-a desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute în comuna mehedinţeană ce dă numele festivalului, cu premiul al III-lea. În cadrul Festivalului-concurs de talie naţională, Andrada Betej a fost premiată la secţiunea „solist vocal”.

„Au fost doua zile de festival minunate. Vreau să felicit organizatorii, în special pe domnul primar Iulian Cerbu pentru toată implicarea în acest minunat festival, cât şi pe doamna Niculina Stoican, un om minunat”, a spus Andrada, după premiere.
Andrada Betej este originară din comuna gorjeană Prigoria şi este elevă a Şcolii Populare de Artă din Târgu Jiu, unde este coordonată de profesorul Camelia Argint.

Prima ediţie a festivalului „Ponoare, Ponoare” a avut loc în 2006 şi a fost câştigată de gorjeanca Maria-Beatrice Băndoiu. Ediţia din acest an, cea de-a XIII-a, s-a desfăşurat într-un cadru mirific, lângă Podul lui Dumnezeu. Directorul festivalului şi preşedintele juriului a fost cunoscuta interpretă de muzică populară Niculina Stoican.

Vizualizări: 1,835

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: