Smiley cântă la Târgu Jiu

Luna mai se anunță una plină de petreceri la Târgu Jiu. Începând cu data de 16 mai se serbează Zilele Municipiului Târgu Jiu, petrecere care se va încheia pe data de 22 mai. Primele zile de sărbătoare se vor desfășura în Piața Prefecturii, iar petrecerea de weekend se mută pe insulița Jiului. De asemenea, va avea loc și un concert ce va fi susținut de Smiley.

”Vor începe de pe data de 16 mai și până pe data de 22 mai. Vor fi puțin diferite față de anii trecuți. Vor fi evenimente în fiecare zi, printre care și un bal al bobocilor pentru toate liceele din Târgu Jiu. După balul bobocilor, avem un concert susținut de Smiley. Asta ne-au cerut tinerii din Târgu Jiu. Avem și concert de muzică populară, marți seara, cu orchestra Valahia. De asemenea, vineri seara, va fi o procesiune religioasă la care îl așteptăm și pe mitropolitul Olteniei. Vor fi mai multe evenimente importante, printre care ne dorim să decernăm titlul de Cetățean de Onoare regretatului Paul Popescu. Dacă nu am făcut-o cât timp era în viață, măcar acum să o facem”, a spus primarul Romanescu.

Edilul spune că nu s-a stabilit încă bugetul pentru aceste eveniment, având un protocol cu o societate care trebuia să se ocupe de acest lucru, însă Prefectura Gorj a decis ca acest protocol să nu fie încheiat.

Vizualizări: 6,274

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: