Șocant: Bătrâni duși la groapă în cupa buldoexcavatorului

Caz șocant într-o comună din Dolj. Doi bătrâni, soț și soție, au fost găsiți morți în casă, în stare de putrefacție. Maria Lungu avea 85 de ani și Jan Lungu 75, iar medicii au constatat că nu sunt suspiciuni în privința cauzei decesului. Cei doi bătrâni trăiau destul de izolați și nimeni nu știa să aibă rude, așa că primăria din Dobrești s-a ocupat de cele sfinte, cum se spune. Doar că numai sfinte nu au fost. Bătrânii au fost înveliți în folie și puși în cupa unui buldoexcavator și duși în cimitir, unde au fost îngropați fără preot, fără slujbă, fără sicriu, fără nimic. 

„Având toate acordurile din punct de vedere legal nu am avut timp sa le facem in regim de urgentă cele pământeşti. Nu mai era timp de slujbă la ora aia. Popii nici nu veneau la ora aia. Primarul lucrează pe linie administrativă, problemele creştineşti nu ţin de primărie. Nu cred că am greşit în momentul în care am hotărât să îi îngrop. Nu au avut slujbă şi nici nu am avut de unde să cumpărăm sicriu sâmbătă seara. I-am pus în cupa buldoexcavatorului şi i-am dus la cimitir. La sfârşitul săptămânii o să le facă preotul o slujbă“, a declarat Mihail Ţiulescu, primarul comunei Dobreşti, citat de adevarul.ro.

update: Politistii doljeni fac cercetari dupa ce doi batrani din localitatea Dobresti au fost inmormantati, in timpul noptii, la ordinul primarului comunei, intr-o groapa comuna, fara slujba religioasa si inveliti in folie.

Vizualizări: 4,306

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: