Nuntă în familia lui Gică Hagi: „Sunt foarte fericit!”

Va fi nuntă în familia lui Gică Hagi! Fiul Regelui, Ianis Hagi, a cerut-o de soție, la Paris, pe Elena, iubita sa pe care o cunoaște din perioada în care juca la Farul.

Ianis Hagi a decis să facă un pas important în relația pe care o are cu Elena Tănase, o tânără pe care a cunoscut-o încă din perioada în care juca la FC Viitorul, actuala Farul Constanța.

Fiul lui Gică Hagi a dus-o pe Elena într-o scurtă vacanță la Paris, iar tânăra de origine aromână a avut parte de o surpriză de proporții. Ianis Hagi și-a luat inima în dinți și și-a cerut iubita în căsătorie imediat după „dubla” naționalei României cu Kosovo și Elveția.

Deși a avut mai emoții, Ianis Hagi a primit de la Elena Tănase răspunsul mult dorit. Conform celor de la Playsport, tânăra de origine aromână a răspuns cu „DA” în momentul în care fotbalistul lui Rangers s-a pus în genunchi și i-a oferit inelul de logodnă.

Gică Hagi a reacționat după ce fiul său s-a logodit și s-a declarat încântat de decizia luată de Ianis. „Sunt bucuros, fericit. Bravo lui că își asumă, e responsabil. Știe ce face în viață. Eu sunt foarte liniștit ca părinte. Nu, doar ce s-a întâmplat. Ne-au spus, le-am zis să se împace, să țină unul la celălalt și să meargă împreună pentru că împreună sunt puternici. Sunt foarte fericit. Mă bucur că Ianis crește și eu mă bucur pentru decizia lui”, a spus Gică Hagi la Digi Sport 1.

Ianis Hagi dezvăluia la începutul anului 2023 că își dorește să își întemeieze o familie alături de frumoasa Elena Tănase. Mai mult, fostul internațional român a lăsat să se înțeleagă că are în plan să îi facă și un nepot pentru Gică Hagi.

Elena Tănase, logodnica lui Ianis Hagi, este de origine aromână și până să îl cunoască pe fiul „Regelui” și să se mute cu el în Scoția locuia împreună cu familia sa în Constanța. Tânăra a fost elevă la Colegiul Național Mircea cel Bătrân, una dintre cele mai prestigioase unități de învățământ din Constanța, și provine dintr-o familie înstărită.

Galerie foto


Vizualizări: 1,625

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: