Portarul AS Scoarţa, mort într-un accident rutier

Un tânăr din Scoarţa, de 21 de ani, a decedat după ce a intrat într-un cap de pod cu mașina pe care o furase. Daniel Nicolae Chiran, portarul echipei locale de fotbal, AS Scoarţa, nu avea permis de conducere. Tragicul eveniment a avut loc în noaptea de duminică spre luni, pe raza localităţii Bengești Ciocadia.

Anchetatorii spun că Daniel Nicolae Chiran a sustras autoturismul de la o femeie de 47 de ani, din Mușetești. Mașina a fost furată din Scoarţa, iar proprietara uitase cheile în contact. Tânărul nu avea permis de conducere, iar, din cauza vitezei, într-o curbă, a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un cap de pod pe raza localităţii Bengești Ciocadia. Impactul i-a fost fatal. Autorităţile au fost anunţate despre acest eveniment de o șoferiţă din Novaci, care a trecut prin zonă. „În timp ce se deplasa pe DN 67 localitatea Bengești din direcţia Târgu Jiu spre Râmnicu-Vâlcea, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, într-o curbă deosebit de periculoasă, tânărul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune cu un cap de pod. În urma impactului a rezultat decesul tânărului, care, cu ocazia verificărilor în bazele de date, s-a constatat că nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

Oamenii legii au întocmit în acest caz dosar penal și fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, ucidere din culpă și conducerea unui autovehicul fără a deţine permis de conducere.

„Avea apucături de golănaş”

Tânărul activa ca portar la AS Scoarţa, echipa locală care evoluează în liga a V-a. „Daniel Nicolae Chiran este din Scoarţa, însă dormea pe unde apuca. Stătea pe la Bobu. Era portar la echipa de fotbal locală. Părinţii sunt despărţiţi. Era un copil cu probleme. Mai bea, mai fura, a mai făcut accidente de-a lungul timpului. Legitimaţia lui e la mine, l-am suspendat pentru indisciplină. Avea apucături de golănaș”, a spus Ion Stamatoiu, primarul comunei Scoarţa. Autorităţile locale spun că vor sprijini familia tânărului, dacă li se va solicita ajutorul.

Galerie foto


Vizualizări: 16,702

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: