Șofer beat, cu mașina în stâlp

Polițiștii din Gorj au prins în ultimele zile mai mulți șoferi băuți la volan. Un bărbat de 42 de ani, din municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara, a pierdut controlul volanului DJ 675 Bâlteni și a ieşit în afara părţii carosabile, pe partea dreaptă a sensului de deplasare, intrând în coliziune cu un stâlp de iluminat. În urma impactului a rezultat avarierea autoturismului cât și ruperea stâlpului de iluminat, fără a fi înregistrate alte pagube materiale ori victime omenești.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior, fiind condus, de poliţişti la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care are o îmbibație alcoolică peste limita legală, anunță IPJ Gorj.

Un alt șofer, de 30 de ani, din Baia de Fier, a condus pe DJ 675D Sitești având o alcoolemie de 1,00 mg la mie alcool pur în sânge. (A.A.)

Vizualizări: 4,387

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: