Șoferi băuți, fără permis sau fără acte în regulă

Mai mulți șoferi s-au ales cu dosare penale la finalul săptămânii trecute, fiind sancționați de polițiștii gorjeni.

Un bărbat de 50 de ani, din comuna Polovragi, conducea sâmbătă un autoturism pe strada Cotiso, din comuna Polovragi, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 0,77 mg/litru alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

În aceeași zi, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu au depistat un bărbat de 44 de ani, din comuna Peștișani, în timp ce conducea un autoturism pe  DC Frâncești, având o concentraţie de 1,56 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au depistat în trafic un tânăr, de 19 ani,  din comuna Floreşti, județul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism pe DC 46 Râpa, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Tot la Motru, un bărbat de 35 de ani conducea un autoturism pe  strada Calea Tismanei, iar în urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au  depistat în flagrant un bărbat de 46 de ani, din comuna Plopșoru, în timp ce conducea un vehicul pe DE 79 Plopșoru, fără a poseda permis de conducere si fără ca acesta sa fie înmatriculat sau înregistrat în circulație. În cauză s-a întocmit dosar penal  sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Un bărbat de 45 de ani, din comuna Fărcăşeşti, conducea un autoturism pe Strada Trandafirilor, din orașul Rovinari, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Polițiști din cadrul Secției 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești au depistat în trafic un bărbat, de 42 de ani,  din  municipiul Craiova, în timp ce conducea un autovehiculul  pe DJ 662 Vladimir, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

Și un bărbat de 33 de ani, din municipiul Târgu Jiu,conducea un autoturism pe strada 9 Mai,  având  o  concentraţie de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

Un bărbat, de 49 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a fost prins în timp ce conducea un autoturism pe DC 71 Roșia Jiu,  iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au depistat duminică în trafic un bărbat, de 50 de ani, din orașul Novaci, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 661 Bărbătești, deși avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 0,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 Toți acești șoferi s-au ales cu dosare penale.

Vizualizări: 1,110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: