Sorina, luată cu forța de poliție pentru a fi dată unor americani. VIDEO cu impact emoțional!

Sorina, fetița de opt ani crescută de la un an într-o familie de asistenți maternali din Baia de Aramă, a fost luată cu forța de acasă vineri, pentru a fi dată spre adopție unor americani care mai au doi copii.

Fetița a urlat, a țipat, s-a agățat de femeia căreia îi spune mamă, chiar dacă în acte este asistent maternal. Nu a contat, a fost luată cu poliția de acasă și cu cei de la Protecția Copilului Mehedinți.

Familia de asistenți maternali a luat acum șapte ani în plasament două fetițe, una de nouă luni pe care a adoptat-o, și pe Sorina, iar fetițele au crescut ca două surori. 

Citește și: Procurorul Maria Pițurcă a luat-o ilegal pe Sorina

Asistentei maternale i-a fost desfăcut contractul de muncă, astfel că autoritățile au considerat că fata stă ilegal acolo. 

update: Fetița este la Craiova, acolo unde familia adoptivă a închiriat un apartament. Femeia care apare în imagini târând copilul este procuror la Curtea de Apel Craiova, o cheamă Maria Pițurcă, și s-ar putea alege cu dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului.

update1: Sunt speculații că Sorina este adoptată pentru că este compatibilă cu fiica americanilor care are nevoie de un rinichi. Cei de la Protecția Copilului Mehedinți refuză să răspundă la telefoanele jurnaliștilor.

Atenție! Imagini cu un puternic impact emoțional.

Vizualizări: 285,579

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: