Alina Eremia, medaliată cu aur la maratonul de la Cluj Napoca

Alina Eremia, sportivă din Târgu Jiu legitimată la CS Pandurii, a cucerit medalia de aur la proba de maraton din cadrul Wizz Air Cluj Napoca Marathon 2022. Competiţia, care s-a bucurat de o numeroasă prezență internațională, s-a desfăşurat duminică, 4 septembrie, la Cluj Napoca.

La ediţia de anul acesta, au luat startul peste 1000 de alergători profesionişti din mai multe țări. Printre participanţii la acest eveniment sportiv a luat startul şi Alina Eremia, sportivă cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu și CS Pandurii care a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, cucerind aurul cu timpul de 3:01:56.40.

Multipla campioană naţională de atlestism, Alina Eremia, şi-a îmbogăţit astfel palmaresul cu încă o medalie. Sportiva, cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu – CS Pandurii,  este pregătită de profesorul Ion Bură și a participat pentru prima data la această cursă. Sportiva a scos un timp foarte bun după ce  a alergat 42,195 km în 3:01:56.40. ”Este prima dată când particip la acest concurs, Wizz Air Cluj-Napoca Marathon 2022. A fost un concurs frumos, mi-a plăcut cursa. Pentru mine înseamnă mult această experiență. Pentru următorul maraton aş vrea să alerg un timp mai bun decât acesta”, a declarat sportiva pentru site-ul csmtargujiu.ro.

Următoarea cursă de maraton, la care va participa Alina Eremia, va avea loc peste două săptămâni.

Vizualizări: 525

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: