Soțul directoarei de la Teatru, patron de presă, la ședințele PSD Gorj

Giorgi Dumitrașcu, soțul directoarei de la Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu”, pare că s-a înscris în PSD Gorj. Acesta s-a fotografiat alături de Adrian Dăianu, Marcel Romanescu și alți cetățeni înscriși în partid, la sediul PSD, la o ședință.

”Am discutat și cu cetățenii din aceste cartiere, iar ușa noastră va rămâne mereu deschisă pentru toți cei care doresc să se implice, oferă soluții pentru orice problemă a orașului, sau pur și simplu ne cer ajutorul. Ne dorim o comunitate unită, prosperă și implicată”, a fost mesajul publicat de Adrian Dăianu, mesaj care însoțește pozele atașate în articol.

De menționat este că în presa locală a apărut, în urmă cu câteva zile, informația potrivită căreia Giorgi Dumitrașcu, soțul directoarei Mariana Ghițulescu, și-a făcut post de televiziune online. 

Societatea Megafone Media SRL, care deține postul de televiziune, este înregistrată pe numele lui Giorgi Costel Dumitrașcu și este legată de alte două firme: Giorgimedia SRL și Quick Import Export SRL. Megafon Media a fost înființată la scurt timp după ce Mariana Ghițulescu a preluat conducerea Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“, în martie 2023, potrivit Impact TV.

În urmă cu puțin timp, Ghițulescu se apăra de articolele din presă care subliniau problemele de management de la teatru, susținând că în Gorj nu există jurnaliști.

De la instalarea în funcţie a managerului Mariana Ghiţulescu, 30% din personalul teatrului a părăsit instituţia. Unii prin demisie, ceilalţi prin neprelungirea contractului de muncă.

Directoarea a fost acuzată în repetate rânduri de abuz, iar angajaţii teatrului au realizat o petiţie împotriva acesteia, petiţie care se află la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării.

Printre cei care au părăsit instituția de cultură se numără actorii: Radu Botar, Ana Negrescu, Iulian Marinescu, Mihai Rădulea, Vlad Rădulea, Adelina Puzdrea și Marian Negrescu, întemeietorul Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu” din Târgu Jiu.

Galerie foto


Vizualizări: 3,319

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: