Cât încasează directoarea Ghițulescu din biletele vândute pentru spectacolul în care joacă 

Un procent de 10% din încasările spectacolului ”Fluturii sunt liberi”, de pe scena Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu” ajunge la directoarea instituției, Mariana Ghițulescu, aceasta având un rol în piesa de teatru.

Ghițulescu a urcat destul de repede pe scenă, după ce a obținut postul de manager. ”Fluturii sunt liberi” este un spectacol jucat și zilele acestea la teatru. Directoarea și-a dat cu părerea și despre distribuție și totodată a făcut parte din ea. Pe scenă este cu actorul controversat Alexandru Manea, cel care era acuzat de colegi că este agresiv, inclusiv la serviciu. Dar dacă nu există plângere oficială, nu există problema, a concluzionat directoarea și a închis subiectul.  

Conform unei solicitări Pandurul, pe legea transparenței informațiilor, referitor la suma încasată pentru rolul din Fluturii sunt liberi, Teatrul a răspuns că Mariana Ghițulescu va primi 10% din încasările nete ale spectacolului, invocând un articol din contractul de mandat încheiat cu Primăria Târgu Jiu.

Biletul la acest spectacol este 35 de lei, iar capacitatea sălii este 200 de locuri. Dacă la fiecare spectacol sunt vândute toate locurile, cu un calcul minim rezultă că încasările totale sunt de 7.000 de lei.    

Vizualizări: 3,520

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: