Spaţiile din Stadionul Municipal, neînchiriate nici după doi ani

Spaţiile comerciale şi cele de birouri din incinta Stadionului Municipal din Târgu Jiu nu au fost închiriate nici după doi ani de când stadionul a fost recepţionat. Primâria Târgu Jiu se pregăteşte acum pentru o nouă licitaţie după ce la cea din aprilie nu s-a reuşit să închirieze nici un spaţiu.

Primăria Târgu Jiu a anunţat că va organiza în toamnă o nouă licitaţie pentru spaţiile din incinta stadionului. Municipalitatea a tot încercat, de la inaugurarea stadionului de la Târgu Jiu, de mai multe ori  să închirieze spaţiile comerciale din incintă dar şi spaţiile din corpul administrativ de birouri cu patru etaje precum şi hotelul cu patru etaje încorporat în corpul stadionului. Cele mai multe spaţii sunt goale, doar o parte din clădirea de birouri fiind acum ocupată de birourile celor de la clubul sportiv al primăriei, CSM Târgu Jiu, acelaşi CSM ocupând şi o bună parte din hotelul de patru stele de la stadion, pentru a caza acolo handbalistele şi baschetbaliştii. Fiind vorba însă de clubul primăriei aceste închirieri către club nu aduc însă şi venituri municipalităţii. Pe perioada de pandemie un etaj din spaţiul de birouri a fost alocat DSP Târgu Jiu pentru a putea desfăşura de acolo coordonarea operaţiunilor de pe teren, tot DSP folosind anul trecut şi hotelul din stadion pentru a caza cetăţenii carantinaţi în starea de urgenţă. Mai multe compartimente din cadrul primăriei au ocupat deja unul din spaţiile cu destinaţie comercială, aflat în faţa primăriei, acolo unde fusese amenajat  biroul referenţilor angajaţi după inaugurarea stadionului.

Spaţiile comerciale care se scot la licitaţie au o suprafaţă totală de aproximativ 3.000 de metri pătrați iar viitorii chiriași nu vor putea aduce modificări acestor spații, deci nu le vor putea compartimenta, ceea ce reprezintă un impediment pentru eventualii doritori. Autoritățile locale solicită pentru spațiul respectiv o chirie de 14.000 de lei lunar.

Vizualizări: 642

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: