Surprize de Revelion într-o comună din Gorj

Autorităţile locale din Roşia de Amaradia pregătesc un Revelion de neuitat pentru localnicii din comună. Toţi cetăţenii sunt invitaţi să ia parte la petrecerea organizată în centrul comunei la trecerea dintre ani.

Evenimentul va fi organizat ca şi în anii trecuţi pe terenul de fotbal de lângă primărie. Autorităţile locale au alocat pentru noaptea de revelion suma de 8.000 de lei.

Din aceşti bani se vor achita focul de artificii şi artiştii care vor întreţine atmosfera. "Noi ne aşteptăm, ca şi în anii trecuţi, să fie alături de noi pe terenul de fotbal aproximativ 1.000 de persoane. O să fie un foc deosebit de artificii, un foc de tabără şi la sala de festivităţi vor cânta Emil Dură, Denisa Ana Paliţă şi Nicu Fâciu", a precizat Liviu Cotojman, primarul din Roşia de Amaradia.

Nu vor lipsi vinul şi ţuica fiartă, dar nici tocanul cu mămăliguţă sau berbecuţul la proţap. "Ca în fiecare an, eu aduc vinul şi ţuica de acasă, pentru că am suficient şi eu nu consum. Împreună cu ai mei consilieri locali suport costurile cu mâncarea. O să avem tocan cu mămăliguţă sau berbec la proţap. Încă nu suntem decişi. Totul va fi gratis pentru cei prezenţi", a mai spus primarul din Roşia de Amaradia.

Vizualizări: 3,115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: