Foc de artificii, de Revelion. Romanescu: Va fi cel mai frumos din ultimii 30 de ani

Primăria Târgu Jiu promite spectacol pentru noaptea dintre ani. De Revelion, municipalitatea pune la cale un foc de artificii inedit, după care cei prezenți pe insuliță pot ciocni o cupă de șampanie pusă la dispoziție de autoritățile locale. „Va fi cel mai frumos foc de artificii pe care l-a avut Târgu Jiul în ultimii 30 de ani”, a dat asigurări primarul Marcel Romanescu.

În acest an, nu vor mai fi concerte în centrul orașului. Primarul Marcel Romanescu a explicat că se va rezuma tot programul la un foc de artificii în noaptea de 31 decembrie. „Ținând cont de faptul că am avut un an plin de evenimente, culminând cu cel de pe 1 decembrie, și ținând cont de latura financiară, am luat decizia ca, de 1 ianuarie, să nu avem decât un foc de artificii și o cupă de șampanie pentru toți cetățenii care vor veni pe insuliță pentru acel spectacol realizat de Primăria Târgu Jiu”, a explicat Marcel Romanescu.

După focul de artificii, edilul va continua tradiția începută de mulți ani la Târgu Jiu, cea a cununiilor oficiate lângă Poarta Sărutului. “L-am văzut regizat, este cel mai frumos foc de artificii pe care l-a avut Târgu Jiul vreodată în ultimii 30 de ani. Este făcut la cele mai înalte standarde și cei care vor fi prezenți acolo se vor bucura de aceste momente. Am ținut cont de faptul că marea majoritate a cetățenilor din Târgu Jiu, exceptând acest moment la trecerea dintre ani, dorește să petreacă cu familia, prietenii și le ofer acest spectacol la ora 12, după care eu mă retrag la cununiile care se vor organiza în Parcul Central”, a mai spus primarul Romanescu, la Radio Târgu Jiu.

Primăria Târgu Jiu anunță că persoanele care vor să se căsătorească în noaptea dintre ani la Poarta Sărutului trebuie să se înscrie în perioada 19-20 decembrie la Starea Civilă de la sediul Primăriei Târgu Jiu.

Vizualizări: 2,543

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: