Spectacol de magie cu Vlad Grigorescu la Târgu Jiu

„BeLIEve by Vlad Grigorescu” este numele turneului naţional al magicianului Vlad Grigorescu, care va ajunge în această primăvară şi la Târgu Jiu. Miercuri, 3 aprilie 2019, între orele 20:00 - 21:30, acesta va fi prezent la cinema "Sergiu Nicolaescu" din Târgu Jiu pentru toţi iubitorii de magie.

Vlad Grigorescu este unul dintre artiştii de top ai României. Este considerat cel mai bun din domeniul său şi asta se vede în numărul mare de spectacole şi în numărul mare de fani pe care i-a câştigat de-a lungul timpului.”Când eram mic, tata mi-a arătat un truc cu un nasture. Tata nu este magician, dar ştia şi el un truc şi voia să mă ţină ocupat. M-a ţinut ocupat toată viaţa”, povesteşte artistul care a studiat apoi tot ce a prins despre această artă.

Artistul a povestit despre pasiunea sa: „Am învăţat de pe unde am apucat, mi-am pierdut foarte multe nopţi citind despre magie. Pentru mine magia înseamnă mai mult decât trucuri. Ca şi muzica, dansul, pictura sau poezia, eu cred că magia este o formă de artă prin care se pot transmite mesaje şi emoţii. Magicianul nu trebuie să fie cel care vine pe scenă cu aroganţă pentru că el a învăţat câteva trucuri ci trebuie să fie cel care deschide un drum nou pentru spectatori. Un drum, la sfârşitul căruia, spectatorul să fie mai „bogat”. Până la urmă... poate că tata chiar este magician”.

După succesul extraordinar al turneului anterior, Vlad Grigorescu revine cu un show 100% nou, anunţă magicianul în prezentarea turneului naţional. BELIEVE este un show interactiv plin de lucruri imposibile şi întorsături care te vor lăsa cu gura căscată.

Un show original şi pe alocuri amuzant în care, ca de obicei, publicul devine parte din spectacol, de pe scaun sau chiar pe scenă.

Vlad Grigorescu este un magician cu un stil original, show-urile lui fiind pe cât de amuzante, pe atât de creative şi pline de substanţă. Cu sute de ore pe scenă şi în studiourile TV, Vlad Grigorescu este, cum spune şi Andi Moisescu, unul dintre cei mai buni entertaineri pe care îi avem in România. Spectacolul nu este recomandat copiilor sub 12 ani.

Biletele se pot procura astfel: https://bit.ly/2FkdGSt și la Cinema "Sergiu Nicolaescu" Târgu Jiu, în magazinele Flanco și IQBox Telekom.

Vizualizări: 751

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: