Spitalul Județean angajează medici. Liniile de gardă sunt fără specialiști!

Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu duce, în continuare, lipsă de medici specialiști! Liniile de gardă sunt tot mai greu de asigurat, iar la o scurtă verificare, pe site-ul instituției, se pot observa zile în care unele secții nu au medic de gardă. Acum, șefii unității medicale, fac încă o încercare de a atrage specialiști. 

Un anunț a fost postat în acest sens pe site-ul spitalului.

"În vederea acoperii deficitului de cadre medicale de specialitate necesar pentru a desfășura activități în linia de gardă, Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu angajează medici confirmați în specialitățile Cardiologie, A.T.I, Radiologie și Imagistică Medicală, Boli Infecțioase, Medicină Internă", este anunțul postat de reprezentații Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, pe site-ul instituției.

Recent reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Târgu au lansat posibilitatea medicilor să prezinte oferte în vedere atribuirii contractului de prestări „Servicii medicale de specialitate- medic specialist cardiolog". Practic, medicii au avut posibilitatea să spună câți bani doresc să primească pentru munca pe care ar urma să o presteze în spital.

Galerie foto


Vizualizări: 1,925

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: