O gorjeancă a intrat în tribul Faimoşilor de la Survivor 2022

Survivor România a primit întăriri în ediţia de duminică seară iar printre cei care s-au alăturat tribului Faimoşilor se numără o sportivă din Târgu Jiu, atleta Mariana Fica. Gorjeanca a fost atletă la CS Pandurii Târgu Jiu, fiind campioană naţională, ea stabilindu-se la Bucureşti în ultimi 10 ani.

Două concurente, câte una pentru fiecare trib,  Faimoşi şi Războinici, s-au alăturat jocului Survivor de la Pro Tv în ediţia de duminică seară. În echipa Faimoşilor a intrat în ediţia de duminică seara Mariana Fica, sportivă din Gorj, în vârstă de 28 de ani, care este atletă de performanţă.

„Survivor este o provocarea şi îmi doresc foarte mult să ajut echipa să câştigăm cât mai multe jocuri de acum în colo. Vreau să câştig Survivor.”, a declarat Mariana Fica, sportivă care este campioană la atletism, cu nenumărate medalii în palmares. Mariana are 28 de ani și este din Târgu Jiu, dar locuiește în Capitală de zece ani. Tânăra este campioană la atletism și a câştigat peste 120 de medalii. La începutul carierei sportive a practicat gimnastica, de la 5 ani, iar de la 11 ani s-a apucat de atletism. De asemenea, Mariana a urmat Facultatea de Kinetoterapie iar în perioada studenției mergea la antrenamente, dar făcea și voluntariat la o clinică. În prezent este kinetoterapeut şi a investit banii câștigați din concursuri în cursurile de recuperare medicală.

Noua concurentă de la Survivor este parte a lotului național de seniori, proba 400 de metri garduri şi ultima dată a participat la un campionat național pe data de 26 februarie.

Alături de Mariana Fica, tot duminică seară a intrat în concurs şi Mihaela Stan, însă la Războinici, ambele fiind prezente deja pe traseele concursului în ediția din 13 martie a emisiunii Survivor România.

Galerie foto



Vizualizări: 15,644

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: