Sportivă din Cîlnic, vicecampioană naţională

Clubul sportiv din Cîlnic a adus şi în acest an rezultate frumoase la lupte pentru copiii din localitate. Roxana Takacs a câştigat la acest sfârşit de săptămână titlul de vicecampioană naţională. CSS Dumbrava Cîlnic este susţinut de primăria din localitate, un merit deosebit având antrenorul Marian Gabroveanu.

Campionatul Naţional Individual de Lupte pentru juniori 3 şi juniori 4 a avut loc în perioada 1-4 noiembrie 2018 în localitatea Oneşti, judeţul Bacău. Anul acesta, CSS Dumbrava Cîlnic a calificat cinci sportivi, o performanţă deosebită pentru clubul gorjean.

Cei cinci sportivi care au participat la competiţie sunt Daniel Victor Nimară, Ionela Gabriela Breazu, Andrada Diana Lică, Roxana Maria Ionela Takacs şi Maria Valentina Pele. „Sportivii noştri au luptat cu ambiţie, cu dăruire şi cu o imensă dorinţă de a învinge. CSS Dumbrava Cîlnic a adus comunei noastre un titlu de vicecampioană naţională şi, în acelaşi timp, medalia de argint prin sportiva Takacs Roxana Maria Ionela”, a comunicat primarul comunei Cîlnic, Dumitru Vulpe.

Primarul Vulpe a ţinut să felicite atât copiii, cât şi pe antrenorul acestora, care a făcut posibilă această frumoasă performanţă. „Felicitări tuturor copiilor şi mulţumiri din suflet domnului profesor Marian Gabroveanu, antrenorul sportivilor noştri, un om deosebit şi un cadru didactic de excepţie, un om care pune suflet în tot ceea ce face. Cîlnicenii mei dragi, fiţi mândri de ei, pentru că merită”, a spus primarul Vulpe.

Vizualizări: 1,497

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: