Sportivul Florin Mergea, sprijin pentru David, adolescentul bolnav de cancer

Academia de tenis Florin Mergea a anunțat că organizează miercuri, 15 iunie, ora 18:00, un eveniment caritabil, în sprijinul lui David, tânărul de 15 ani bolnav de cancer osos.

Cazul lui David, elev la Colegiul național „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu, l-a sensibilizat și pe tenismenul Florin Mergea. ”Vom organiza un concurs pentru toți amatorii de tenis din Gorj, iar câștigătorii vor primi cadou o ora de antrenament la Academia de tenis Florin Mergea cu echipa noastră tehnică. De asemenea, la eveniment vom avea un meci demonstrativ și o licitație pentru echipamente sportive cu semnături ale unor campioni deosebiți: rachetă cu autograful lui Florin Mergea, medaliat cu argint la Rio 2016; tricou cu semnătura campioanei olimpice la simplu feminin la Rio 2016, Monica Puig; manșete semnate de Ilie Năstase; diverse material cu autografe de la Andrei Pavel, Goran Ivanisevic, Cedric Pioline, Ana Bogdan, Irina Begu, Andrei Pițian.
Va fi organizată si o mică zonă food & drink și produse natural din lavandă cu suportul partenerilor: Cofetaria Mithrandir, Cofetaria Vîlceanu, Restaurant pensiune Casa Vera, Lavandinne”, este anunțul postat de Mergea, pe pagina de Facebook.
Toate sumele obținute din taxele de participare la concurs, vânzarea la licitație a echipamentelor sportive, vânzarea produselor alimentare și din lavandă vor fi donate lui David.

Vizualizări: 879

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: