Stadion cu 2.000 de locuri, la Rovinari

Stadion de aproape două milioane de euro, la Rovinari! Autoritățile sunt gata să semneze proiectul pentru un stadion cu 2.000 de locuri. Noua arenă va putea găzdui meciuri din eșalonul secund. Banii pentru acest obiectiv vor veni de la Compania Națională de Investiții.

Cei 400 de copii înscriși la cluburile sportive din Rovinari se vor putea bucura de un stadion modern. „Vrem să rezolvăm situația în ceea ce privește baza sportivă privind locurile și stadionul în sine, peluzele pentru că avem în jur de 400 de copii la grupele de sport, la fotbal, la tenis, la box. Am pregătit un proiect cu care suntem prinși la Compania Națională de Investiții. Suntem într-o fază în care trebuie să primim finanțare să putem să facem locurile, sălile de antrenament, săli de forță, săli de mese pentru sportivi”, a spus primarul Robert Filip.

Licitațiile vor demara imediat după semnarea contractului cu CNI, a mai anunțat primarul din Rovinari: „În momentul de față, suntem prinși pe sinteză pentru finanțare. Rămâne să mergem la București, la Ministerul Dezvoltării, să vedem ce putem să facem în concret pentru a putea să demarăm licitația”.

Vizualizări: 1,898

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: