Stadionul din Băleşti, gata în iunie. Cum arată!

Sportivii de la Bălești vor beneficia în curând de condiții mai bune de pregătire. Autoritățile locale au pus în aplicare un proiect pentru modernizarea bazei sportive, iar lucrările sunt aproape de final. În vecinătatea stadionului va fi înființat și un teren sintetic, pretabil pentru diverse activități sportive. 

Lucrările de modernizare a stadionului din Bălești sunt pe ultima sută de metri. Noile tribune au fost montate încă de acum câteva luni, gazonul a răsărit, iar în prezent sunt executate lucrări de reabilitare și modernizare a vestiarelor bazei sportive. Autoritățile locale au dorit să asigure cele mai bune condiții pentru sportivii din localitate, motiv pentru care au realizat inclusiv un foraj de apă special pentru a deservi stadionul. „Lucrările de modernizare vor fi gata până în luna iunie. Am făcut o însămânțare nouă a solului, a ieșit gazonul. Am achiziționat deja plasa înaltă pentru a fi pusă cât să nu mai afecteze gospodăriile cetățenilor din zonă. Mingea părăsea spațiul de joacă și cădea pe acoperiș, spărgea geamuri. Era un deranj. Tot acolo, în incinta stadionului, vom amplasa o minibază multifuncțională de sport”, a declarat Mădălin Ungureanu, primarul comunei Bălești.

Sprijin pentru Internațional Bălești

Vestiarele vor fi reabilitate în totalitate. Muncitorii SC Util, societatea Consiliului Local Bălești, lucrează de zor la amenajarea încăperilor. Aici lucrările vor fi încheiate mai devreme, spune primarul Mădălin Ungureanu. „Sunt foarte mulțumit de activitatea sportivilor de la Internațional Bălești. După un an de victorii, am avut și o înfrângere, la Turceni. Am înțeles că ei merg mai departe în cupa județeană. Noi jucăm campionatul, nu am ce să reproșez antrenorului și celor care se ocupă de această echipă. Consider că este o echipă minunată, îi sprijinim, să ne arate că sunt buni, iar noi le arătăm respectul prin ceea ce facem cu baza de sport”, a mai spus primarul comunei Bălești.  

Galerie foto





Vizualizări: 5,057

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: