Stadionul din Motru a intrat în atenţia primăriei

O bază sportivă care a găzduit sute de meciuri ale echipei Minerul Motru a ajunse în paragină în ultimii ani. Stadionul din Motru a intrat însă recent în atenţia Primăriei Motru care deja a demarat lucrări de igienizare a zonei din jurul stadionului.

 Municipiul Motru nu mai are de mulţi ani o echipă de fotbal, nici măcar la nivel de judeţ, dar are totuşi gupe de copii care evoluau la nivel de judeţ, în campionatele organizate de AJF Gorj. Cum aceste competiţii s-au întrerupt în iarna anului trecut, juniorii nu au mai avut ocazia să joace pe stadionul din Motru în acest an. Astfel că zona din jurul stadionului şi terenurile au fost invadate de vegetaţie pe timpul verii iar acum Primăria din Motru a început lucrări de defrişare a copacilor şi tufişurilor crescute în zonă. Săptămâna trecută au fost îndepărtate zeci de remorci cu resturi vegetale din stadionul nefolosit de ani de zile. Chiar şi în tribune crescuseră copaci iar în vestiare continuă să plouă pentru că nimeni nu a mai investit în baza sportivă de când s-a desfiinţat echipa de fotbal locală, în 2016. Doar în 2017 cei de la Pandurii au mai avut grijă de terenul de joc, când au evoluat acolo, de atunci nimeni nefiind interesat să mai întreţină baza sportivă.

Primarul Cosmin Morega a decis însă să se facă curățenie la stadion dar şi să încerce să-l modernizeze, pentru a putea astfel revitaliza sportul motrean. „Doresc ca, în perioada următoare, sportul motrean să renască iar pentru asta voi face tot ce depinde de mine ca aceasta bază sportivă să fie una modernă unde copiii noștri să poată să se dezvolte din punct de vedere sportiv. Asta deoarece, în oraș sunt copii talentați la sport, pornind de la lupte, la fotbal, la box și altele”, a declarat primarul din Motru.  Morega a precizat că primăria va asigura o serie de investiții pentru modernizarea bazei sportive din Motru, care include terenul de joc cu iarbă, terenul sintetic, vestiarele dar şi sala de box şi lupte.

De lucrări urgente are însă nevoie stadionul şi mai ales vestiarele acestuia, în perspectiva că din primăvară se vor putea relua competiţiile de juniori, Minerul Motru având încă 100 de copii legitimaţi la cele trei grupe de copii și juniori.

Galerie foto


Vizualizări: 1,910

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: