Aglomerație la ghișeele unei instituții din Târgu Jiu

Târgujienii au dat iama luni, încă de la primele ore ale dimineții, pentru a achita taxele și impozitele la Administrația Județeană a Finanțelor Publice Gorj. Cozile s-au format imediat, iar oamenii au așteptat ceva până să le vină rândul la plată.

Chiar dacă ne aflăm în plină pandemie, mulți dintre cetățeni nu prea au ținut cont și au luat cu asalt ghișeele unei instituții din Târgu Jiu. Este vorba despre AJFP Gorj, acolo unde oamenii au stat la coadă pentru a-și plăti anumite dări către stat. Târgujienii s-au arătat puțin indignați de situație, dar nu au ce să facă, spun ei. De distanțare socială nici nu mai putem vorbi. Cum se vede și în fotografii, oamenii stau foarte aproape unii de alții.

”Am venit cu treabă, nu stăm de drag aici. S-au adunat câțiva oameni. Purtăm mască, distanțarea nu se prea respectă, dar asta este, ce să facem(...) Am venit să mai plătim din taxe. Este multă lume, dar asta este, stăm cu masca pe față”, au spus câțiva cetățeni.

Unii dintre ei s-au plâns că nu sunt destule ghișee deschise sau că sunt prea multe persoane repartizate la același ghișeu.

Galerie foto



Vizualizări: 2,048

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: