Stagiu de practică la Jandarmeria Gorj

Un număr de 21 elevi (2 fete și 19 băieți) din anul II de studiu de la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica" Drăgăşani, vor efectua, începând cu 3 ianuarie, stagiul de practică la Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj. Stagiul se va încheia pe 10 februarie 2017.

În cursul acestei dimineți, comanda unității și șefii de structuri cu atribuții în coordonarea stagiului de practică au avut o primă întâlnire cu elevii sosiți la unitate pentru efectuarea stagiului de practică, iar în urma acesteia, elevii au fost repartizați  să desfășoare activități specifice în cadrul structurilor de pază și protecție instituțională ale inspectoratului din municipiile Tg-Jiu și Motru și în localitățile Bărbătești, Bumbești Jiu și Rovinari.

În vederea aplicării adecvate și valorificarea cunoștințelor și competențelor dobândite, precum și pentru dezvoltarea deprinderilor practice, elevii vor fi îndrumați în stagiul de practică de tutori profesionali, care vor aprecia activitatea desfășurată de către elevi şi vor executa misiuni specifice împreună cu aceştia.

La finalul stagiului de practică, în urma centralizării rezultatelor obţinute, a modului de comportare şi de implicare în activități, tutorii profesionali vor întocmi fișe de evaluare în care se vor consemna note, care vor fi transmise la unitatea de învăţământ de unde provin elevii.        

Vizualizări: 2,017

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: