Stanca: Mi-ar plăcea să jucăm cu Dinamo în Cupa Ligii

Portarul Răzvan Stanca a împlinit duminică, 18 ianuarie, 35 de ani. La fel ca în fiecare an, Răzvan şi-a sărbătorit ziua de naştere în cantonament. „Cred că nu eşti corect informat, 25 de ani poate… de fotbal într-adevăr împlinesc“, a glumit Stanca. Portarul speră că Pandurii va pica cu Dinamo în Cupa Ligii.

Pandurii se află în semifinalele Cupei Ligii şi se va lupta pe teren cu Steaua, Astra sau Dinamo. Stanca speră că Pandurii va câştiga Cupa Ligii. „Normal că ne dorim să jucăm finala şi chiar s-o şi câştigăm, dar socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea de la piaţă. Depinde şi de noi cum ne vom pregăti şi cât de pregătiţi vom fi la ora meciului. Chiar discutam cu colegii zilele astea, mi-ar plăcea să cădem cu Dinamo“.

Răzvan Stanca a mai lucrat cu Edi Iordănescu, pe vremea când acesta era antrenor secund la Steaua. „Deocamdată Edi e la început, nu pot să spun prea multe, nu l-am mai avut din postura de antrenor principal. Dar din câte am observat la Steaua şi aici, în primele zile, se vede că este implicat total, ştie meserie şi sper să facă o treabă bună la Pandurii şi pe viitor“. Portarul spune că nu s-a aşteptat la asemenea rezultate proaste în tur. „Şi pentru mine a fost dezamăgitor acest tur, nici prin cele mai negre vise nu credeam aşa ceva“. Stanca spune că Pandurii ar merita să fie în primele 5, după valoarea lotului. „După primele 2-3 meciuri vedem cum stăm şi apoi mă pot pronunţa. Dar, după valoarea lotului, eu zic că ar trebui să fim în primele 5“.

Vizualizări: 62

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: