Pîrvulescu: Sperăm că antrenorul va scoate corabia gorjeană la liman

Pandurii Târgu Jiu se pregăteşte pentru returul ce va debuta pe 21 februarie. Pandurii vor să urce mai sus de locul 12 ocupat momentan în clasament. Pandurii va încheia pe 21 ianuarie cantonamentul de la Izvorani, iar pe 25 ianuarie echipa va pleca în Antalya pentru un nou stagiu de pregătire.

Preşedintele clubului, Eugen Pîrvulescu, se arată încrezător. „Să sperăm că lucrurile vor arăta din ce în ce mai bine. Echipa este într-o situaţie destul de grea, chiar dacă suntem deasupra liniei, cu 18 puncte suntem ca şi echipele aflate în zona retrogradării. Deci suntem într-o situaţie dificilă, dar sperăm ca împreună cu noul staff, cu noul antrenor, tânărul antrenor Edi Iordănescu, să scoatem corabia gorjeană la liman. Este un an dificil, retrogradează 6 echipe, iar noi suntem una din echipele aflate în zona minată a clasamentului, avem nevoie de un retur foarte bun“.

Cât despre transferuri, Pîrvulescu mai „speră“. Deocamdată au plecat doi jucători, Iorga - împrumutat la Galaţi şi Mevjla - cu care a fost reziliat contractul. „Ne gândim, normal că ne gândim, să ajungem şi mai sus, în prima jumătate a clasamentului, dar momentan pentru noi prioritatea o constituie acumularea punctelor pentru a ieşi din zona fierbinte a clasamentului. Sperăm ca în cel mai scurt timp să transferăm şi noi jucătorii de care avem nevoie, care să ne ajute în atingerea obiectivelor”, a declarat Eugen Pîrvulescu.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: