Edi Iordănescu, „Mister“ de la Gorj

Golgheterul echipei din turul campionatului, Mihai Roman, spune că adaptarea la cerinţele noului staff tehnic s-a făcut rapid şi speră ca el şi colegii săi să acumuleze cât mai mult în acest prim cantonament al iernii. Roman are numai cuvinte de laudă pentru antrenorul Edi Iordănescu.

Pandurii urmează un program strict de două antrenamente pe zi, condus de Edi Iordănescu şi staff-ul său compus din secunzii Alexandru Radu, Ionuţ Stelescu şi Bogdan Pârvu. Jucătorii îi spun lui Iordănescu „Mister”. „Vrem să ne acomodăm rapid şi să trecem cu bine de acest prim stagiu de pregătire care se bazează mai mult pe partea fizică. E bine că muncim, trebuie să acumulăm în perioada asta, să ne antrenăm cât mai bine ca să reuşim ce ne-am propus. Avem o relaţie foarte bună cu noul antrenor, ne înţelegem foarte bine, mai ales că dânsul este şi apropiat de vârstă de noi, sperăm să facem lucruri extraordinare împreună. Mister ne cere să dăm maximum la antrenamente. Această perioadă de pregătire este foarte importantă pentru noi, mai ales că avem nevoie de o bază de la care să plecăm, acest prim stagiu se bazează mai mult pe latura fizică, iar în Turcia vom disputa şi meciuri de verificare. Lucrăm şi cu mingea, dar e vorba de lucru fizic”, e de părere Roman.

Jucătorul cu numărul 9 al echipei noastre speră ca Pandurii să acumuleze mult mai multe puncte în retur faţă de prima parte a campionatului. „În tur am înscris aproape în fiecare meci, dar nu am reuşit să strângem foarte multe puncte. Am avut multe meciuri în mână, am făcut partide destul de bune, eu zic că ne-a lipsit şi şansa, au fost şi greşeli din partea noastră, sperăm să nu le mai repetăm în acest retur şi să strângem cât mai multe puncte”.

Vizualizări: 183

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: