Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Start la reduceri

Luna august vine cu reduceri de preturi. De la începutul lunii şi până în prezent, cinci  societăţi comerciale şi-au anunţat intenţia de a micşora preturile la produsele pe care le comercializează. Pentru a fi in legalitate, au notificat primăria Târgu Jiu despre soldurile pe care le efectuează în această perioadă, iar acum îşi aşteaptă cumpărătorii. Ca în fiecare an, luna august vine cu reduceri substanţiale de preturi, in special  la articolele de îmbrăcăminte. Agenţii economici optează pentru această variantă pentru a-şi vinde marfa rămasa pe stoc. Până în momentul de faţă numai câteva societăţi din Târgu Jiu au anunţat reduceri de preţuri. Societăţile comerciale îşi pot vinde produsele cel mult la preţul cu care le-au achiziţionat.

Târgujienii aşteaptă cu nerăbdare sezonul reducerilor, mai ales acum când criza financiara ne da târcoale.

Societăţile comerciale care nu notifică Primăria Municipiului Târgu Jiu  în legătură cu reducerile de preţuri pe care le efectuează sunt pasibile de amendă.

Reducerile de preţuri au demarat pe 1 august şi vor fi finalizate în data de 31 octombrie.

Vizualizări: 74

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Monden:

Citește și: