Staţia spaţială chineză Tiangong-1, vizibilă la Drăguţeşti şi Ţicleni

Un obiect zburător neidentificat a fost fotografiat marţi dimineaţă de români din Vrancea, Bihor, Suceava, dar şi din Gorj. Imagini similare au fost surprinse şi în Rusia, în apropiere de graniţa cu Ucraina, dar şi în Austria sau Polonia. Gorjenii care au surprins în fotografii misteriosul obiect luminos sunt din Drăguţeşti şi Ţicleni. Aceştia au postat fotografiile pe paginile de socializare.

Mingea de lumină care lăsa în urmă o formă conică a fost vizibilă câteva minute, după care s-a dezintegrat şi a dispărut. Ar putea fi staţia spaţială chineză Tiangong-1, care nu a mai fost văzută de China din septembrie 2016, iar experţii sunt de părere că obiectul de 8,5 tone se va prăbuşi pe Pământ la începutul anului 2018.

Latitudinile prevăzute de specialişti indică Spania, Portugalia, Italia, Bulgaria şi Grecia ca fiind ţările în care cele mai mari bucăţi ale navei vor ateriza, în contextul în care nu vor reuşi să se dezintegreze complet în atmosferă. Totuşi, data, ora şi amprenta geografică a reintrării în atmosferă sunt incerte.

Galerie foto



Vizualizări: 6,386

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: