Cadouri de Moş Crăciun oferite de jandarmi

Jandarmii din cadrul Detaşamentului Bărbăteşti s-au mobilizat şi au identificat mai multe familii greu încercate care aveau nevoie de ajutor. Familiile din Cărbuneşti Sat, Bărbăteşti, Socu şi Vierşani, cu un număr total de 21 de copii, au primit daruri de Crăciun. „Misiunea jandarmilor a fost de a genera bucurie şi fericire pentru aceste familii şi a fost încheiată cu zâmbete, icnete de bucurie ale copiilor şi mesaje de mulţumire”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Gorj.   

De asemenea, jandarmii din Bumbeşti Jiu au mers joi la o familie din localitate. În acest caz, pe lângă alimente, jandarmii au adus şi geamuri pentru încăperea în care locuiesc bunicii şi cei doi nepoţi.

Acţiunile jandarmilor vor continua în această perioadă cu evenimentul ,,Vine, vine Moş Crăciun!”, organizat de Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor–Regiunea II Gorj, iar la întâlnirea cu Moşul au fost invitaţi să participe copiii cuminţi ai jandarmilor gorjeni cu vârste cuprinse între 2 şi 14 ani.

Galerie foto


Vizualizări: 465

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: