Steaua s-a făcut de râs la Târgu Jiu

Steaua s-a făcut de râs în meciul de la Târgu Jiu unde a condus cu scorul de 2-0 și apoi a fost condusă cu 4-2. Meciul s-a încheiat cu scorul de 4-3 pentru formația gazdă dar echipa bucureșteană păstrează poziția de lider în Liga 2 și după acest eșec.

Steaua a trăit o adevărată umilință la Târgu Jiu, dar nu din perspectiva scorului de la final, ci din perspectiva modului în care s-a desfășurat partida, a informat liga2.ro. A avut 2-0 cu ACS Viitorul Târgu Jiu dar gazdele au întors rezultatul și s-au impus cu scorul de 4-3, în cel mai încins duel al etapei a 12-a din Liga 2.

Steaua a început așa cum era de așteptat jocul, cu două goluri în prima repriză, prin Bogdan Chipirliu, care a marcat în minutele 11 și 44, a doua reușită venind din lovitură de la 11 metri. Însă ACS Viitorul a redus din diferență un minut mai târziu, în minutul 45, când a marcat Adrian Stoian.

Partea a doua a fost una spectaculoasă, iar 2-2 s-a făcut la cinci minute de la reluare, moment în care Claudiu Dragu și-a trecut numele pe lista marcatorilor. Au urmat alte două goluri pentru ACS Viitorul, prin Gabriel Dodoi și Alexandru Dulca, în minutele 72 și 84, iar gazdele se îndreptau către o victorie incredibilă.  Steaua a forțat pe final, dar nu a putut face mai mult decât să marcheze golul al treilea, prin Atanas Trică, în minutul 88.

Vizualizări: 1,269

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: