Mititelu se întâlnește cu viitorul antrenor al FCU Craiova

Farul s-a impus în deplasarea cu FCU Craiova, scor 2-1, pe terenul oltenilor. Imediat după meci, finanțatorul Adrian Mititelu a transmis că săptămâna viitoare se va întâlni cu antrenorul Walter Zenga pentru o rundă de negocieri.

Farul s-a impus în deplasarea cu FCU Craiova, scor 2-1. Imediat după meci, finanțatorul Adrian Mititelu (54 de ani) a transmis că săptămâna viitoare se va întâlni cu antrenorul Walter Zenga (62 de ani), pentru o rundă de negocieri.

FCU Craiova este în criză după șase meciuri consecutive fără victorie. Echipa a rămas pe mâna „secunzilor” după despărțirea de Marius Croitoru  iar Adrian Mititelu anunță ca va grăbi numirea unui nou antrenor. Walter Zenga se numără printre favoriți a anunțat gsp.ro iar Mititelu a confirmat. „Nu s-au blocat negocierile. Walter așteaptă semnul nostru. Și el, dar și alții. Săptămâna viitoare cred că mă întâlnesc cu el. Asta nu înseamnă că va fi sigur antrenorul echipei”, a spus Adrian Mititelu la Prima Sport.

FCU Craiova ar fi a 4-a formație pe care Walter Zenga ar antrena-o în Liga 1, după FC Național, FCSB și Dinamo. La formația patronată de Gigi Becali a avut cea mai bună perioadă. A câștigat un titlu de campion și a obținut calificarea istorică împotriva Valenciei, în 2005, într-un moment în care "liliecii" erau supercampionii Europei.

Managerul italian în vârstă de 62 de ani este liber de contract din august 2020 iar cel mai recent contract a fost în Serie A, la Cagliari.

Vizualizări: 1,962

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: