Ce echipă din Liga 1 vrea să joace în Cupa României la Târgu Jiu

FCU Craiova revine să joace pe stadionul din Târgu Jiu un meci din Cupa României. Adrian Mititelu a decis să aducă din nou echipa din Bănie pe stadionul „Tudor Vladimirescu” după ce în vară echipa olteană a disputat la Târgu Jiu trei meciuri din campionat.

FCU Craiova a disputat în vara acestui an trei partide programate pe teren propriu pe stadionul din Târgu Jiu. După partida cu Rapid, scor 1-0, FCU Craiova  a revenit în Bănie, dar din păcate pentru ei alb-albaștrii nu au mai câștigat niciun meci în Superliga de atunci.

La ultimul meci cu Rapid suporterii rapidiști au făcut deranj în peluza oaspeților și chiar au creat unele mici probleme forțelor de ordine, oltenii de la Craiova alegându-se cu o amendă destul de consistentă dar și cu obligația de a repara peluzele stadionului, văduvite de o parte din scaunele din plastic rupte de ultrași și aruncate pe pista terenului. Între timp cei de la FCU Craiova au trimis la Târgu Jiu scaune din plastic dar și o echipă de muncitori care să repare peluzele.

Acum, potrivit ProSport, cei de la FCU Craiova vor să revină la Târgu Jiu pentru a disputa aici meciul din Cupa României cu FC Voluntari care ar urma să se joace pe data de 10 noiembrie.

Vizualizări: 1,296

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: