Florin Stîngă a găsit soluția prin care poate învinge liderul

Învinsă în precedentele cinci meciuri oficiale, dacă includem și jocul cu Dinamo din Cupa României, ACS Viitorul Târgu Jiu întâlnește sâmbătă, de la ora 12:00,  liderul Ligii 2, CSA Steaua.

Meciul contează pentru etapa a 12-a și va fi transmis în direct de toate televiziunile deținătoare de drepturi pentru Liga 2.

Pentru a nu-și complica și mai mult situația, ACS Viitorul Târgu Jiu trebuie să încurce liderul, iar antrenorul Florin Stîngă privește cu încredere partida cu Steaua și chiar știe cum poate să învingă Steaua. ”Ne așteaptă un meci foarte dificil, cu liderul ligii secunde, o echipă bună, formată din jucători valoroși. Din păcate, pentru noi continuă seria rezultatelor negative, dar sunt convins că vom reuși să depășim acest moment și vom face un joc bun. Sper din tot sufletul să reușim un rezultat pozitiv. Steaua poate fi învinsă cu multă ambiție, cu multă determinare și cu o foarte bună organizare. Cred că asta este soluția, pentru că, din punct de vedere valoric, sunt peste noi, e clar. În sport, dacă ai ambiție și determinare, poți să reușești lucruri mari”, a declarat Florin Stîngă, citat de liga2.ro.

Stîngă a revenit săptămâna trecută pe banca echipei pe care o părăsise acum două săptămâni, după o etapă în care formația a fost condusă de Bogdan Chiriac.

ACS Viitorul are 12 puncte cât au și Progresul Spartac și Minaur Baia Mare, echipe poziționate pe 14, respectiv 16, astfel că, în cazul unui nou eșec, echipa antrenată de Florin Stîngă poate trece sub linia care asigură menținerea în eșalonul secund.

Vizualizări: 309

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: