Ștefan Bănică vine în Gorj. Concert cu intrare liberă!

Ștefan Bănică vine în Gorj, la finalul acestei luni. El va concerta pe 30 septembrie, la Peștișani, în cadrul Festivalului Piftiilor și Sarmalelor. 

"Mii de concerte în întreaga ţară, peste 353.000 de spectatori doar la concertele sale de Crăciun, din 2002 până în prezent a sustinut 79 de concerte de Crăciun “sold out” la Sala Palatului, cea mai importantă sală de spectacole din ţară.

A primit zeci de premii și distincții dintre care amintim doar câteva-Premiul pentru Excelenta in Muzica si Complexitate in Cariera Artistica, Premiul “Rock Star-ul Anului”, Premiul “Cel mai complex artist” si “Cea mai charismatica vedeta masculina”, Premiul Special pentru profesionalism si complexitate in întreaga cariera și lista poate mult continua.

Ștefan Bănică vine sâmbătă seara, pe 30 septembrie, în Nucet la Peștișani", potrivit anunțului făcut de Discover Peștișani. 

Seara va fi deschisă de recitalurile susținute de Emeric Imre, nominalizat la titlul de ”Cel mai bun artist Folk” și Florin Chilian cu ale sale celebre piese ”Zece” și ”Chiar dacă”-melodie cu care a primit Premiul „Romanian Music Awards Best Male“ 2008.

Vizualizări: 4,514

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: