Cinema City Târgu Jiu aduce surprize pentru iubitorii de film. 10 lei un bilet!

Sâmbătă, 23 septembrie, este o zi specială pentru iubitorii de film din Târgu Jiu și nu numai. Cu ocazia Zilei Cinematografelor, Cinema City din Shopping City Târgu Jiu a pregătit o ofertă de neratat.

Indiferent dacă ești pasionat de acțiune, comedie, dramă sau oricare alt gen cinematografic, această zi este dedicată ție. La Cinema City, în data de 23 septembrie, toate filmele, în orice format și la orice oră, vor avea un preț special - doar 10 lei pentru un bilet. Este o ocazie unică de a te bucura de cele mai recente producții cinematografice sau de filmele tale preferate la un preț accesibil.

Și pentru a face experiența ta cinematografică completă, Cinema City îți oferă un meniu mediu popcorn + răcoritoare la același preț special de doar 10 lei. Astfel, poți savura gustul clasic al popcornului alături de băutura ta preferată în timp ce te lași purtat în lumea fascinantă a filmului.

"Ziua Cinematografelor este momentul perfect să-ți aduci familia și prietenii la film sau să te răsfeți cu o zi întreagă de filme. Indiferent de preferințele tale, oferta specială de 10 lei pentru bilet și meniu este un motiv în plus să petreci această zi în lumea fascinantă a cinematografiei," au transmis reprezentanții Shopping City Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,895

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: