Stîngă vrea mai mult după ce a învins liderul

ACS Viitorul Târgu Jiu a reuşit să schimbe liderul din Liga 2 după ce a învins etapa trecută pe CS Comunal Şelimbăr. Cu două victorii importante în acest sezon şi cu un moral mai bun, jucătorii lui Florin Stîngă merg acum optimişti la Timişoara.

 ACS Viitorul Târgu Jiu va juca în deplasare în următoarea etapă, cu Politehnica Timișoara. Antrenorul Florin Stîngă așteaptă un joc mai bun din partea elevilor săi, pentru a se întoarce cu un rezutat pozitiv. După rezultatul bun din etapa trecută cu liderul de atunci al Ligii 2, Stîngă a criticat totuşi jocul echipei sale din repriza secundă când stresul şi-a spus cuvântul. ”Cred că am avut o repriză foarte bună, mai puteam marca, iar în partea secundă, probabil și din cauza faptului că ne doream foarte mult să câstigăm, iar acest stres și-a spus cuvântul asupra jocului, am suferit, dar în final am obținut o victorie importantă”, a spus Stîngă făcând referire şi la oscilaţiile din rezultatele echipei sale care au fost bune cu echipe mai puternice şi catastrofale cu echipele mai slabe din campionat: „Avem oscilații în rezultate, dar sper să fi învățat din înfrângerile cu Dumbrăvița și Unirea Constanța. Trebuie să fim mai echilibrați, să ne pregătim în continuare foarte bine și cred ca ne lipsește un pic și încrederea. Trebuie să gestionăm foarte bine săptămâna care vine și să practicăm un joc mult mai bun la Timișoara, pentru a obține punct sau puncte”.

După primele 5 etape, ACS Viitorul are 6 puncte acumulate și se află pe locul 11, cu golaveraj 4-5. Următorul meci, din etapa a 6-a, este programat pentru sâmbătă, de la ora 11:00, şi nu va fi televizat.

Vizualizări: 464

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: