Au renunţat la trei jucători înaintea meciului cu Rapid de la Târgu Jiu

Sorin Mogoșanu, portarul în vârstă de 29 de ani al alb-albaștrilor, a fost anunțat de conducerea lui FCU Craiova că Marius Croitoru nu se va mai baza pe serviciile sale pentru meciurile din Superliga iar alţi doi jucători din lot au plecat deja. Oltenii vor întâlni sâmbătă, pe stadionul din Târgu Jiu, pe Rapid Bucureşti, liderul la zi din campionatul Ligii 1.

Conducerea echipei FCU Craiova 1949 a trebuit să ia în cursul zilei de luni câteva decizii grele, iar de suferit au avut trei jucători cu ștate vechi din lotul alb-albaștrilor, cei care au pus și umărul la revenirea oltenilor în prima ligă încă din eșalonul al patrulea.

Inițial s-a reziliat contractul e comun acord cu Claudiu Bălan, 28 de ani, iar apoi s-a decis împrumutul lui Alex Raicea la Șelimbăr.

Oficialii lui echipei din Craiova au trebuit să mai ia o altă decizie cu strângere de inimă, însă pe care au fost nevoiți să o pună în cele din urmă în aplicare, conform ProSport. Sorin Mogoșanu, 29 de ani, a primit și el o veste proastă. Nu i s-a reziliat contractul, însă a fost anunțat că nu mai intră în planurile lui Marius Croitoru pentru meciurile din Superliga. Şefii formației patronate de Adrian Mititelu l-au scos pe portarul leilor din Bănie de pe lista jucătorilor care au drept de joc în campionat. Însă, în Cupa României, Sorin Mogoșanu va avea drept de joc. În aceste momente, la antrenamentele alb-albaștrilor, Marius Croitoru are la dispoziție patru portari: Robert Popa, 19 ani, 1.88 m, Ionuț Gurău, 23 de ani, 1.98 m, Mario Enache, 18 ani, 1.86 m și Sorin Mogoșanu, 29 de ani, 1.80 m.

FCU Craiova se pregătește în această săptămână pentru partida cu Rapid. Jocul se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 21:30, pe stadionul Tudor Vladimirescu din Târg Jiu.

Vizualizări: 1,396

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: