Suporteri devotaţi ai pandurilor sărbătoresc 60 de ani ai clubului

Clubul Pandurii Târgu Jiu împlineşte în acest an 60 de ani de existenţă un eveniment special de marcare a acestei vârste urmând să aibă loc marţi, 12 iulie. Acesta nu este organizat de Pandurii şi ci de suporterii devotaţi ai echipei care au fost alături de club şi în perioadele de glorie şi atunci când Pandurii s-a confruntat cu cele mai mari probleme.

Cei 60 de ani pe care îi împlineşte anul acesta clubul Pandurii Târgu Jiu vor fi marcaţi de către doi dintre cei mai devotaţi suporteri ai echipei. Reprezentanţi ai Aninoasa Tim şi ai Asociaţiei „Doruleţ din România”, Sandu Iscrulescu şi Dorin Brozbă, cei care prin asociaţiile pe care le conduc  organizează un eveniment special,  un meci demonstrativ pentru copii dar şi o întâlnire cu foşti mari panduri.

Cum cei de la Pandurii s-au confruntat cu mari probleme existenţiale şi procese peste procese cu foşti jucători, nu au mai avut timp de organizarea de evenimente festive. În aceste condiţii suporterii devotaţi ai echipei au preluat iniţiativa şi vor organiza marţi după-amiază un meci aniversar între grupe de copii de la Pandurii, având sprijinul centrului de juniori al pandurilor. Jocul are loc marţi, 12 iulie, pe terenul sintetic din cadrul Stadionului Municipal din Târgu Jiu între două grupe de copii născuţi în anul 2009.

Organizatorii anunţă un joc aniversar prin care se vor marca cei 60 de ani de la înființarea echipei de fotbal fanion a Gorjului, Pandurii Târgu Jiu. Lovitura de începere a jocului va fi dată de Cornel Grama, unul dintre seniorii pandurilor şi căpitan al echipei în anul înfiinţării, 1962 și de fostul atacant al echipei din acea perioadă, Constantin Dorobanțu.

Cu această ocazie se vor decerna trofee şi medalii aniversare „Pandurii, anul 60!”.

Galerie foto


Vizualizări: 874

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: